وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند
پاسخ ظریف به پامپئو:

ترک عادت دروغگویی موجب مرض است

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در یک پیام توییتری به اتهامات اخیر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا علیه ایران پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به جدیدترین اتهامات همتای آمریکایی خود تأکید کرد که بقایای «تیم ب» در تلاش است که «دونالد ترامپ» را فریب داده و به سوی جنگ بکشاند.


، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در یک پیام توییتری به اتهامات اخیر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا علیه ایران پاسخ داد.

 

پامپئو در جمع خبرنگارانی که وی را به عربستان همراهی می‌کردند، ضمن متهم کردن ایران به حمله به تأسیسات نفتی آرامکو مدعی شد: «این حمله علیه عربستان سعودی و خاک آنها انجام شده و اقدام به جنگ مستقیم علیه آنها به حساب می آید».

 

وزیر خارجه ایران در پاسخ به این اتهامات نوشت: «اقدام به جنگ یا تحریک برای جنگ؟ بقایای تیم ب (به اضافه همپیمانان جاه‌طلب آنها) تلاش می‌کنند، دونالد ترامپ را به سمت جنگ فریب دهند. آنها به خاطر خودشان، باید دعا کنند که به آنچه که به دنبال آن هستند، نرسند. آنها هنوز هزینه‌های بسیار کوچک‌تر جنگ یمن را که چهار سال پیش از سرگستاخی از پایان دادن به آن خودداری نکردند، می پردازند».

 

رئیس‌ دستگاه دیپلماسی ایران با انتشار ویدئویی از اعترافات اخیر پامپئو که گفته بود بعنوان رئیس سیا، دروغ می‌گویند و تقلب می‌کنند، ادامه داد: «پامپئو، عادات قدیمی به سختی ترک می‌شود. «دروغ و تقلب»- و خود را خوار و ذلیل مشتری‌های خارجی کردن که بی‌اعتنایی کامل به خون و ثروت را پنهان می‌کنند-در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است».

 

وی سپس به واشنگتن و همپیمانان جنگ طلب این کشور توصیه کرد:‌«مسیر رستگاری: فرصت را غنیمت شمرید برای اینکه به فاجعه یمن پایان دهید-نه اینکه آن را گسترش دهید».

 

وزیر خارجه آمریکا که پیشتر بعنوان رئیس «سیا» فعالیت داشت در یک سخنرانی به دروغگویی و تقلب این سازمان اشاره کرده و گفت: «من رئیس سیا بودم. ما دروغ می‌گفتیم، تقلب می‌کردیم، می دزدیدیم. ما همه دوره‌های آموزشی را داشتیم».

 

پامپئو روز گذشته بار دیگر با تکرار اتهام زنی به ایران گفت: «جامعه اطلاعاتی به شدت بر این باور است که حوثی‌ها (انصارالله) به تجهیزات نظامی که از آنها برای حمله به تأسیسات نفتی آرامکو استفاده شد مجهز نیستند».

 

از طرف دیگر، سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی در یک کنفرانس خبری، با نمایش تکه‌پاره‌هایی از تسلیحات نظامی مدعی شد که ایران در حمله اخیر به تأسیسات نفتی سعودی نقش داشته است.

منبع : فارس

ارسال نظر